Kronisk Sygdom Overblik

sundhed, medicin, l?ge

Kronisk sygdom profiler give lokale data om kroniske sygdomme og relaterede risikofaktorer. Flerumættet fedt er typisk flydende ved stuetemperatur, og når kølet. Flerumættet fedt kan reducere både LDL-og HDL-kolesterol i blodet, sænke risikoen for hjertesygdom. Fødevarer, der indeholder høje mængder af flerumættede fedt indeholder vegetabilske olier, majs og solsikke. Vær opmærksom på, at for meget af flerumættet fedt kan øge risikoen for kræft. Hjerte-kar-sygdom eller hjertesygdom er en klasse af sygdomme, som medfører hjerte-eller blodkar (arterier og vener). Mens begrebet teknisk refererer til nogen sygdom, der påvirker hjerte-kar-systemet (som anvendes i MeSH C14), det er normalt bruges til at referere til dem, der er relaterede til åreforkalkning (arteriel sygdom). Disse betingelser, der normalt har samme årsager, mekanismer og behandlinger.

En meget stor procentdel af de medicinske tilstande, der forårsager dem, der er ramt til drastisk at ændre deres livsstil for at håndtere dem. Det er vigtigt først at forstå de medicinske tilstand, og derefter bevæge sig fremad med støtte og behandlinger.

Sinus bradykardi opstår, når et fald i cardiac output resultater i regelmæssig, men usædvanlig langsom hjerterytme mindre end 60 slag pr. minut. Symptomer på sinus bradykardi omfatter en følelse af vægtløshed i hovedet, svimmelhed, lavt blodtryk, svimmelhed og synkope. Før sygdommen er opdaget, mere sandsynligt er det, at de behandles og udryddes. Det er vigtigt at kende de tegn og symptomer på sygdommene, så du kan få en idé om din tilstand og tage de nødvendige skridt, før komplikationer. På , du vil finde gratis rådgivning og information til at hjælpe dig, sammen med din læge, tag smart beslutning, når det kommer til dit helbred.

Gratis medicinsk information, besøg , eller klik på linket i boksen ressource nedenfor.

Velkommen til Europa-Kommissionens sundhedsfremme og Forebyggelse Viden Gateway, et referencepunkt for den offentlige sundhed, politiske beslutningstagere. Du vil finde pålidelige, uafhængige og up-to date information om emner, der er relateret til fremme af sundhed og trivsel, især forebyggelse af ikke-smitsomme sygdomme som hjerte-kar-sygdom, diabetes og kræft. van den Født, J.
et al. Fordeling af GBM heparan sulfat proteoglycan kernen protein og side kæder i menneskelige glomerular sygdomme. Nyre Int. 43, 454-463 (1993). Whisky er en korn-afledt alkohol, der er oprettet ved fermentering rug, byg, hvede eller majs. Folk over hele verden laver og drikke de forskellige typer af whisky, og hver whisky har en tydelig smag. Selv om alle typer af alkohol kan være dødbringende i overskud, den medicinske samfund har fundet nogle sundhedsmæssige fordele ved at drikke moderate mængder af alkohol, især whisky.

Myg-bårne sygdomme er sygdomme, der kan spredes via bid af myg. Disse sygdomme kan være forårsaget af en virus, også kendt som arboviruses, eller kan være forårsaget af parasitter. Flere af myg arter, der findes i Florida, er i stand til at overføre sygdomme til mennesker, heste og andre dyr. Symptomer på disse sygdomme kan variere fra mild til meget alvorlig. Et af de grundlæggende principper for en holistisk kost er dit behov for en vis balance af makronæringsstoffer såsom kulhydrater, protein og fedt; mikronæringsstoffer såsom vitaminer og mineraler; og fiber til at hjælpe din krop med at optimere energi til at nå maksimale fysiske og følelsesmæssige sundhed. Individer har forskellige ernæringsmæssige krav, så holistisk kost er udviklet til at imødekomme den enkeltes sundhed og ernæringsmæssige behov. Det er også vigtigt at huske, at du har brug for at spise en bred vifte af forskellige fødevarer for at opnå balance.

Der er også et behov for at give bedre støtte til mennesker med kronisk nyresygdom Effektiv management af kroniske nyresygdomme kan forhindre progression af sygdommen, og reducere risikoen for hjerte-kar-hændelser. Et centralt element i anbefalet praksis er at tilbyde uddannelser af høj kvalitet på relevante stadier af personens tilstand for at aktivere forståelse og informerede valg om behandling.


Det betyder, at når du forstår, at effekter i hver af disse emner har på dit helbred, kan du tage de nødvendige tiltag for at løse disse enten gennem små ændringer over tid eller mere aggressivt, hvis det er nødvendigt, hvilket vil bidrage til, at du bliver i stand til at nyde et langt, sundt og lykkeligt liv. Den sidste kategori er ukendte sygdomme. Dette får lidt forvirrende. Det er ikke nødvendigvis, at sygdommen er ukendt, men snarere at dens årsag er ukendt. Typiske eksempler på disse er Alzheimers sygdom, kronisk træthedssyndrom og fibromyalgi.